7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

2 litry mleka, 2 łyżki mleka w proszku i jeden jogurt naturalny

Przygotowanie:

2 litry mleka, 2 łyżki mleka w proszku i jeden jogurt naturalny wlać do garnka i podgrzać. Następnie przelać do termosu obiadowego i pozostawić na 5 godzin. Można także zawinąć garnek w ręcznik, aby nie stracił ciepła. Gotowy jogurt wkładamy do słoiczków i wstawiamy do lodówki. Jogurt może w niej stać 2-3 tygodnie
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-04-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: P.S.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jogurt 3 (lakto-wege)
Jogurt 2 (lakto-wege)
Domowy jogurt (lakto-wege)
Jogurt po bośniacku (lakto-wege)
Cynamonowy jogurt (lakto-wege)
Jogurt czekoladowy z pomarańczą (lakto-wege)
Jogurt domowy (dali) (lakto-wege)
Jogurt z czereśniami i jagodami (lakto-wege)
Jogurt z tofu jedwabistego (wegańska)
Jogurt z płatków owsianych (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas