7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka grejpfrutowo-serowa



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

1 grejpfrut
pół ogórka
1 pomidor
100 g sera żółtego (najlepiej edamskiego)
3 pieczarki
pół łyżeczki oliwy

Przygotowanie:

1. Grejpfrut przekroić na pół, miąższ wyjąć, odlać 2 łyżki soku.
2. Ogórek, pomidor i ser pokroić w kostkę.
3. Pieczarki pokroić w plasterki.
4. Wymieszać pokrojone składniki.
5. Farszem napełnić połówki grejpfruta.
6. Sok grejpfrutowy wymieszać z oliwą i polać połówki owocu.

Wskazówki i uwagi:

Przepis przerobiony na wegetariański.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Herbata grejpfrutowa (wegańska & RAW)
Witaminowa sałatka grejpfrutowo-truskawkowa (wegańska+miód)
Bananowo-grejpfrutowy koktajl z migdałami (wegańska & RAW)
Serowe pralinki (lakto-wege)
Serowe kotlety (bez ograniczeń)
Salsa serowa (lakto-wege)
Tarta serowa (bez ograniczeń)
Sznycle serowe (bez ograniczeń)
Makaron z sosem serowym (lakto-wege)
Makaron z sosem serowym 1 (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas