7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

szklanka białek
2 szklanki cukru
wiórki kokosowe (1 paczka)

Przygotowanie:

Białka ubić na sztywno dodając cukier. Do ubitej piany dodać wiórki i delikatnie wymieszać.

Nagrzać piekarnik. Wykładać pianę łyżką na wysmarowaną tłuszczem blachę. Piec aż do wysuszenia się bez.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-28 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: P.S.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Właśnie upiekłam i wyszły pyszne, piekłam 35 min. w 150-160 stopniach.
~youst 2012-02-21 18:56:21.037

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Bezy (ovo-wege)
Kokosanki wegańskie (wegańska)
Bezy z kaki (ovo-wege)
Wegańskie bezy (wegańska)
Bezy waniliowe, kakaowe lub kawowe (ovo-wege)
Kokosowe bezy amarantusowe (z poppingiem) (ovo-wege)
Bezy Londyn (waniliowe z dodatkiem octu) (ovo-wege)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas