7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1/2 szkl. wody
1/2 szkl. cukru
3/4 kostki masła

3 łyżki kakao
3 szklanki mleka w proszku
30 dkg herbatników (wafli)
bakalie

Przygotowanie:

Zagotować pierwsze trzy składniki. Do zagotowanej masy natychmiast sypiemy kakao i mleko, dobrze mieszamy, następnie sypiemy herbatniki i bakalie.
Wykładamy do blachy wyłożonej folią.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Agnieszka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

I czekamy az wystygnie... 0_o
~kaś 2005-10-16 00:00:00.0

ten rpzepsi ejst neikompletny wykladamy do blachy wylozonej folia i co dalej?
~aga 2005-10-16 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Blok w waflu (wegańska)
Blok czekoladowy (lakto-wege)
Blok czekoladowo-owsiany (wegańska)
Blok "czekoladowy" z kaszy jaglanej (wegańska)
Kaszanka czyli blok czekoladowy z herbatnikami (bez ograniczeń)

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas