7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kompot z truskawek

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

400 g truskawek
3 szklanki wody
100 g cukru
szczypta cynamonu

Przygotowanie:

Owoce umyć, usunąć szypułki. Z wody i cukru ugotować syrop. Wrzucić owoce na gorący syrop, gotować je ok. 5 min, pod koniec gotowania dodać cynamon.

Odstawić, oziębić i wlać do szklanej wazy lub od razu do kompotierek.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kompot "suszony" (wegańska)
Kompot wigilijny (wegańska)
Kompot jabłkowy z goździkami (wegańska)
Kompot jabłkowo-śliwkowy (wegańska)
Kompot jabłkowo-aroniowy (wegańska)
Kompot z konfitur poziomkowych (wegańska)
Kisiel/ kompot z żurawin (wegańska)
Antyżylakowa jarzębina (kompot) (wegańska)
Dynia marynowana - kompot z dyni (wegańska)
Kompot: rabarbar & jabłka lub gruszki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas