7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Dip z rokpola

Na moim przyjęciu, kiedy już zabrakło warzyw, goście wyjadali sos łyżeczkami.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

200 g rokpola
200 ml śmietanki (12%)

Przygotowanie:

Zmiksuj składniki.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Magda Alexandrowicz
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dip czosnkowy (lakto-wege)
Dip czosnkowo-ziołowy (lakto-wege)
Dip z awokado z cayenne (wegańska)
Dip chrzanowy z kaparami (wegańska)
Bagietki śródziemnomorskie z dipem bazyliowym (wegańska)
Raita - indyjski dip miętowy (lakto-wege)
Majonezowo-jogurtwoy dip czosnkowy (bez ograniczeń)
Bhangra dip (z czerwonej soczewicy) (wegańska)
Dip - puree selerowo-ziemniaczane (wegańska)
Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas