7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Majonez muślinowy



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

250 g majonezu,
białko,
sól,

Przygotowanie:

Białko z niewielką ilością soli ubić na sztywną pianę, dodać do gotowego majonezu, ostrożnie wymieszać. Podawać do delikatnych gotowanych warzyw serwowanych na zimno np. kalafiora, brokułów lub szparagów. Przyrządzać tuż przed podaniem, aby sos majonezowy nie zrobił się zbyt rzadki.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:nn
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pokrzywy w majonezie (ovo-wege)
Majonez domowy (ovo-wege)
Majonez tradycyjny (ovo-wege)
Majonez czosnkowy (bez ograniczeń)
Majonez koktajlowy (bez ograniczeń)
Majonez dziadziusia (wegańska)
Majonez z ryżu (wegańska)
Majonez z ziemniaków (wegańska)
Majonez sojowy (wegańska)
Majonez z awokado (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas