7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Budyń meklemburski z gruszkami



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 paczka budyniu czekoladowego,
2 szklanki mleka,
3 łyżki cukru,
4 gruszki,
sos waniliowy

Przygotowanie:

Przyrządzić budyń czekoladowy wg przepisu na opakowaniu, nałożyć do kompotierek, odstawić do studzenia. Gruszki wymyć, obrać, przekroić na pół, ułożyć na budyniu, polać sosem waniliowym.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Tarta z gruszkami (bez ograniczeń)
Chutney z gruszek (wegańska)
Budyń z tapioki (ovo-wege)
Budyń bananowy (bez ograniczeń)
budyń ze szpinaku (bez ograniczeń)
Budyń z kalafiora (bez ograniczeń)
Budyń z jarmużu (bez ograniczeń)
camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege)
Zupa dyniowa z gruszkami (wegańska)
Dżem z gruszek i aronii (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas