7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

0,5 kg pomidorów
0,5 kg papryki
1 mały kalafior
olej do smażenia
sól
papryka ostra
oregano

Przygotowanie:

Kalafior pokroić na małe różyczki i usmażyć na oleju. W garnku rozgrzać 2 łyżki oleju, wrzucić pokrojoną paprykę i pomidory, dusić 15 min. Dodać przyprawy, usmażony kalafior, wymieszać i zestawić z ognia.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

uwielbiam smażony kalafior! najlepszy jest po prostu usmażony bez gotowania! z dodatkiem soli i pieprzu, a przepis brzmi ciekawie, muszę wypróbować
~kasia 2014-02-12 18:10:02.835

Niezbyt dokładny przepis ja by ugotowała kalafiora na patelnie papryke potem pomidor następnie ugotowany kalafior przyprawy i może trochę koncentratu pomidorowego .
agnmid 2012-11-21 10:07:44.99

hahah, ale kalafior??
~nieZgood 2005-05-11 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Leczo (wegańska)
Zupa a może jednak leczo? (wegańska)
Leczo do słoików (wegańska)
Leczo z czarną fasolą (wegańska)
Leczo z ziemniakami i cukinią (wegańska)
A może leczo? Z włoszczyzną i ew. z ciecierzycą (wegańska)
Leczo mojej mamy (z pieczarkami) (wegańska)
Leczo cukiniowo-paprykowe z makaronem (wegańska)
Leczo z fasolką mungo (mung) (wegańska)
Pikantne leczo z cukinią i pieczarkami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas