7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pęczak z tartym jabłkiem i bakaliami



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 szklanka kaszy jęczmiennej "pęczak"
2,5 szklanki wody
50 g rodzynek
50 g wiórków kokosowych
2 utarte jabłka
1 łyżka oleju

Przygotowanie:

Do gotującej wody wsypać kaszę, rodzynki i wiórki kokosowe. Przykryć i gotować na małym ogniu 30 min.

Dodać olej i utarte jabłka, wymieszać.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ryż z tartym jabłkiem (wegańska)
Słodka sałatka z pęczaku z bakaliami i miodem (wegańska)
Twarożek z tartym jabłkiem i rodzynkami (lakto-wege)
Buraczki do obiadu (tarte, z jabłkiem) (wegańska)
Migdałowe naleśniki z tartym jabłkiem (ovo-wege)
Chrzan w śmietanie z tartym jabłkiem (lakto-wege)
Pyszne śniadanie z kaszy jaglanej (z bakaliami i jabłkiem) (lakto-wege)
Sos curry doprawiony tartym jabłkiem (np. z ryżem) (wegańska)
Surówka piękności z zarodkami i płatkami zbożowymi, bakaliami i jabłkiem (lakto-wege)
Pęczak z soczewicą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas