7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Granola z kawałków razowego chleba

Do mleka lub jogurtu na śniadanie.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

6 szklanek pokrojonego w kostkę razowego pieczywa
1 szklanka orzechów lub wiórków kokosowych
1 szklanka soku z jabłek
1 szklanka rodzynek

Przygotowanie:

Wymieszać razem wszystko oprócz rodzynek. Piec w piekarniku przez 15 minut w temperaturze około 200°C.

Pozostawić blachę w ciepłym miejscu do momentu, aż chleb będzie suchy, a następnie dodać rodzynki. Przechowywać w zamkniętym pojemniku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Legumina z razowego chleba (bez ograniczeń)
Chleb pszenny razowy (wegańska)
Chleb razowy drożdżowy na miodzie (lakto-wege)
Chleb razowy żytnio-pszenny na zakwasie (wegańska)
Chleb razowy pszenno-owsiany (na drożdżach) (wegańska)
Chleb razowy własnej roboty (na drożdżach) (wegańska)
Chleb razowy na drożdżach z orzechami i czterema nasionami (wegańska)
Szarlotka z chleba razowego co odrobinę świeżości zatracił (wegańska)
Granola pomarańczowa z rodzynkami i migdałami (crunchy z piekarnika) (wegańska)
Chrupiąca granola z wiórkami kokosowymi i innymi bakaliami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas