7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

6 szklanek pokrojonych jabłek
1 łyżeczka cynamonu
3/4 szklanki soku z jabłek
2 łyżki mąki ziemniaczanej

3 szklanki granoli

Przygotowanie:

Gotować jabłka z cynamonem i sokiem jabłkowym aż do miękkości, nie rozgotowując. Dodać mąkę zmieszaną rozmieszaną z 2 łyżkami zimnej wody i gotować do zagęszczenia.

Przed podaniem dodać 3 szklanki granoli.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Serowe sufleciki i jabłka zapiekane z granolą (bez ograniczeń)
Jabłka w kruszonce (lakto-wege)
Jabłka w szlafroczkach (bez ograniczeń)
Jabłka z patelni (wegańska)
Jabłka w cieście (wegańska)
Syli jabłka z grilla (wegańska+miód)
Wytrawne jabłka w cieście (lakto-wege)
Jabłka zapiekane z orzechami (ovo-wege)
Jabłka pieczone z amarantusem (wegańska)
Soczek z jabłka i pietruszki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas