7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1,5 szklanki obranych i pokrojonych pomidorów
2 szklanki wody
3 łyżki mąki
sól do smaku

Przygotowanie:

Pomidory zmiksować w blenderze i wymieszać z pozostałymi składnikami. Zagotować.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Ja jezeli nie ma dobrych sezonowych pomidorów sezonowych daje pomidory z puszki i świetny do nich jest jeszcze ząbek czosnku
~Natalia 2011-12-07 15:49:51.01

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ekspresowy sos meksykański (wegańska)
Ekspresowy chłodnik pomidorowy/ oszukane gazpacho (wegańska & RAW)
Sos czosnkowy lekki i prosty (lakto-wege)
Prosty sos z serka topionego i majeranku (lakto-wege)
Sos pomidorowy z koncentratu (wegańska)
Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege)
Por w sosie pomidorowym (wegańska)
Sos pomidorowo-słonecznikowy (wegańska)
Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska)
Fasola w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas