7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka kapuściana z pomidorami i zieloną papryką



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

2 szklanki posiekanej kapusty
1,5 szklanki posiekanych pomidorów
1 mała cebula
1/2 zielonej papryki
1/4 szklanki soku cytrynowego
1 łyżeczka soli

Przygotowanie:

Kapustę posiekać. Pomidory, cebulę i paprykę pokroić.
Wszystkie składniki wymieszać i podawać w salaterce.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z białej kapusty z selerem naciowym i zieloną papryką (lakto-wege)
Salata de vinete - sałatka/pasta z pieczonych bakłażanów z zieloną papryką i pomidorami (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska)
Surówka z cukinii z papryką, pomidorem i winegretem (wegańska)
Chłodząca czerwona surówka: pomidor, papryka i truskawki (wegańska)
Sałatka awokado po mojemu, z papryką zieloną (wegańska)
Glony arame duszone z zieloną papryką i tofu (wegańska)
Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska)
Wytrawna zielona sałatka z selerem naciowym, zieloną papryką i ogórkiem (lakto-wege)
Zupa "kapuściana" (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas