7684 przepisów wegetariańskich
w tym 4878 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka z czerwonej fasoli, ogórka kiszonego, papryki i pomidora



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

1/2 papryki
ogórek kiszony
1/2 cebuli
pomidor
1/2 szklanki czerwonej fasoli (ugotowanej lub z puszki)
3 plasterki sera mozarella

łyżeczka oliwy
sok z cytryny
1/2 łyżeczki musztardy
koperek do posypania

Przygotowanie:

Paprykę, ogórka kiszonego i cebulę pokroić w kosteczkę, a pomidora w ósemki. Dodać fasolę i ser mozarella pokrojony w paseczki. Polać sosem z oliwy, soku z cytryny i musztardy. Posypać koperkiem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jul 12, 2000
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 6/2000
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z czerwonych buraków, fasoli i ogórka kiszonego (wegańska)
Sałatka z awokado, ogórka, papryki i pomidora (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli i kukurydzy z jajkiem i ogórkiem kiszonym (bez ograniczeń)
Bazyliszek - surówka z cykorii, ogórka kiszonego i pomidora (wegańska)
Sałatka z tofu, fasolki i papryki (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Kotleciki z jaglanki i czerwonej soczewicy z dodatkiem ogórka kiszonego (wegańska)
Pychota - sałatka z kukurydzy, pomidora i ogórka w śmietanie (lakto-wege)
Sałatka z marchewki, ogórka i pomidora z serkiem topionym (lakto-wege)
Sałatka z grillowanej czerwonej papryki i fety (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas