7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Kanapka paryska - z gorgonzolą i figami



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

3 kromki bagietki
50 g sera pleśniowego typu gorgonzola
3 figi
pieprz
melisa lub natka pietruszki

Przygotowanie:

Figi wydrylować i przekroić na pół. Na bułce kłaść pokrojony ser i figi, przyprawić.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Penne z gorgonzolą (lakto-wege)
Kanapka z awokado (wegańska)
Tatar paryski czyli twarożkowy (bez ograniczeń)
Słodka kanapka z pumpernikla (wegańska+miód)
Kanapka z kwiatami nasturcji (wegańska)
Makaronowa sałatka wenecka (z mozarellą, figami i słonecznikiem) (lakto-wege)
Ciasto z rodzynkami i figami/ wegański, bezglutenowy keks (wegańska)
Kanapka z hummusem i świeżym lubczykiem (wegańska)
Zapiekana kanapka z serem, cebulą i sosem pomidorowym (lakto-wege)
Razowa kanapka z awokado, pomidorem i serkiem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas