7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Zupa sojowa z "makaronem" selerowo-cebulowym

Średnia ocena: [3.5 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

soja - 1/2 szklanki
seler - 1 średni
cebula - 1 średnia

mielona słodka papryka - 2 łyżki
sól
ząbek czosnku
inne przyprawy
oliwa do smażenia

Przygotowanie:

Soję ugotować z papryką, po czym zmiksować w wywarze.

Cebulę pokroić w cienkie krążki i podsmażyć. Dodać do niej grubo starty seler, wymieszać i dusić kilka minut. Wymieszać z soją i przyprawić do smaku.
Nadesłał(a) ~Zbig.M., dnia: 2001-01-29 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

zupa selerowa 1 (lakto-wege)
Zupa porowo-selerowa (wegańska)
Zupa cebulowa z marchewką (lakto-wege)
Korzenna zupa cebulowa. (wegańska)
Francuska zupa cebulowa (wegańska)
Zupa cebulowa z grzankami (bez ograniczeń)
Zupa cebulowa na winie (wegańska)
Zupa-krem cebulowa (wegańska)
Makaron z sosem pieczarkowo-cebulowym (wegańska)
Zupa-krem ziemniaczano-selerowa ze śmietaną i serwatką (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas