7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

kapusta pekińska

śmietana - gęsta, kwaśna
sól
pieprz (najlepiej biały)
ewentualnie sos chili

Przygotowanie:

Niezbyt drobno pokrojona (kosteczki) kapusta + sos: bardzo, bardzo gęsta, kwaśna śmietana w dużej ilości doprawiona solą i pieprzem, najlepiej białym, i ewentualnie sosem chili.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: "Dyta"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

ja dodałam jeszcze troche kukurydzy i pikantny sos słodko-kwaśny:)) pycha :D
Magda-Andrzej 2010-02-23 16:18:53.594

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Szybka surówka z kapusty w sosie śmietanowo-majonezowym (bez ograniczeń)
Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami i mandarynkami (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej, orzeszków ziemnych i rodzynek (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i winegretem (wegańska)
Surówka czerwcowa z kapusty pekińskiej, papryki i pomidorów (wegańska)
Surówka z kapusty pekińskiej z porem i selerem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas