7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Zupa pomidorowa z przecieru



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1,5 szklanki przecieru pomidorowego (przecieru, nie koncentratu)
1/2-3/4 szklanki wywaru z warzyw (lub ostatecznie wody)
4 łyżki posiekanej zieleniny
sól

Przygotowanie:

Do przecieru pomidorowego dodać przegotowaną wodę lub wywar z warzyw. Zagotować, dodać zieleninę, przyprawić solą.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

dobre jak chce sie zjesc cos na szybko , do tego jeszcze makaron albo ryż i bedzie super
agnmid 2013-04-06 13:05:14.283

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa krem z soczewicy z curry i przecierem pomidorowym (wegańska)
Zupa krem z przecieru pomidorowego z czosnkiem (wegańska)
Przecier pomidorowy Gandalfa (wegańska)
Ciasto na pizzę 3 (barwione przecierem pomidorowym) (lakto-wege)
Zupa warzywno-pomidorowa (wegańska)
Zupa pomidorowa z kukurydzą (lakto-wege)
Smakowita zupa pomidorowa (lakto-wege)
Zupa pomidorowa z serem (lakto-wege)
Pikantna zupa pomidorowa (wegańska)
Zupa pomidorowo-sojowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas