7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

marchew,
pietruszka,
por,
seler,
kawałek kapusty włoskiej lub kilka brukselek,
natka pietruszki,
koperek,
ryż naturalny,
przecier pomidorowy (mogą być świeże pomidorki)

Przygotowanie:

Warzywka gotujemy razem z ryżem, jak zmiękną dodajemy przecier pomidorowy i tak gotujemy jeszcze chwilkę, przed podaniem posypujemy natką z koperkiem.

Wskazówki i uwagi:

Można dzieciom podawać po roku dopiero ze względu na pomidory.
Nadesłał(a) syla, dnia: 2001-02-13 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ryż pomidorowy (wegańska)
Pomidorowy ryż z groszkiem (wegańska)
"Pulpa" pomidorowa :) z ryżem i tofu (wegańska)
Kotlety z pomidorowego ryżu i tofu (wegańska)
Zielsko na talerzu - pokrzywa z ryżem i sosem pomidorowym (wegańska)
Zupa serbska: pomidorowo-cebulowa z ryżem i groszkiem (lakto-wege)
Ryż z sosem pomidorowo-śmietanowym i warzywami (lakto-wege)
Ryż curry z sosem pomidorowo-jogurtowym (lakto-wege)
Zupa paprykowo-pomidorowa z ryżem lub kuskusem (wegańska)
Papryka faszerowana ryżem i pieczarkami, z sosem pomidorowym (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas