7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

włoszczyzna: marchew, pietruszka, por, seler
kawałek kapusty włoskiej
ziemniaki
soczewica czerwona
kasza jęczmienna
natka, koperek do posypania

Przygotowanie:

Warzywa kroimy w małe kawałki, dodajemy soczewicę i kaszę. Gotujemy aż warzywa będą miękkie. Podajemy posypane natką i koperkiem. Smacznego! Syla i Nata
Nadesłał(a) syla, dnia: 2001-02-13 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Zupka wyszła świetna, ale dużo lepsza jest nastepnego dnia, wiec warto zrobic troche wiecej.
Talka 2002-06-02 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Krupnik z pęczaku z soczewicą i suszonymi grzybkami (wegańska)
Krupnik (wegańska)
Krupnik jarzynowy (wegańska)
Krupnik ze szpinakiem (wegańska)
Krupnik gryczany (wegańska)
Krupnik z kaszą jaglaną (wegańska)
Krupnik z kaszy jęczmiennej z warzywami (lakto-wege)
Krupnik wiosenny (zabielany mlekiem) (lakto-wege)
Krupnik z kaszą jęczmienną, amarantusem i brukselką (wegańska)
Krupnik czarownicy (kuchnia 5-ciu przemian) (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas