7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałata z twarogiem i rzodkiewką



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 4 osób

100 g twarogu
pół główki sałaty
ćwierć pęczka szczypiorku
pół pęczka rzodkiewek
łyżka śmietany
łyżeczka oleju sojowego
sól
gałka muszkatałowa

Przygotowanie:

Sałatę, rzodkiewki i szczypior umyć, odsączyć, drobno pokroić i dodać do twarogu roztartego ze śmietaną oraz olejem. Sałatkę doprawić do smaku solą i gałką. Udekorować liśćmi sałaty.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 3/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege)
Sałata a la Anetek - obiadowa z kiwi i rzodkiewkami (wegańska & RAW)
Barwna sałata wiosenna z papryką, rzodkiewkami i orzechami (wegańska & RAW)
Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska & RAW)
Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege)
Jajecznica z twarogiem (bez ograniczeń)
Ziemniaki w mundurkach z twarogiem (lakto-wege)
Sałatka z wędzonego twarogu (bez ograniczeń)
Ciastka z twarogu i otrąb (bez ograniczeń)
Marynowane rzodkiewki (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas