7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zupa miso z tofu i oberżyną (bakłażanem)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

miso białe
tofu miękkie
1/2 oberżyny (bakłażana)
bulion z kostki (lub nie)

Przygotowanie:

Do wrzącej wody wrzucić bulion, rozpuścić. Tofu pokroić w paseczki, oberżynę w kostkę, wrzucić do wywaru i gotować do miękkości oberżyny.

Kiedy jest miękkawa, dodać miso na dwie osoby (1-2 łyżeczki w zależności od upodobań). Podawać w miseczkach.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-28 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Arleta
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa z miso (wegańska)
Zupa śniadaniowa miso (wegańska)
Burgery z brokuła, tofu i miso (wegańska)
Zupa miso z glonami nori (wegańska)
Zupa-krem z czerwonej soczewicy, ryżu i miso z algami wakame (wegańska)
Kuskus z tofu, bakłażanem, cukinią, papryką i innymi warzywami (wegańska)
Tofu i makaron w sosie pomidorowym z suszoną śliwką i bakłażanem (wegańska)
Zupa szczawiowa z tofu (wegańska)
Dressing z białego miso (wegańska)
Lasagne z bakłażanem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas