7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

wysokokaloryczny smakołyk



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

2 łyżki zarodków pszennych
1 łyżka miodu płynnego
2 łyżki rozdrobnionych orzechów włoskich
mleko lub jogurt

Przygotowanie:

Zarodki rozetrzeć z miodem, dodać orzechy, wymieszać. Popijać mlekiem lub jogurtem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-05-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ?
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Nowości:

Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)
Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege)
Ostra soczewica na pomidorach (wegańska)
Indyjski miszmasz z batatem (wegańska)
Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska)
Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege)
Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska)
Hawajska surówka (wegańska)
Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska)
Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas