7718 przepisów wegetariańskich
w tym 4909 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

wysokokaloryczny smakołyk



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

2 łyżki zarodków pszennych
1 łyżka miodu płynnego
2 łyżki rozdrobnionych orzechów włoskich
mleko lub jogurt

Przygotowanie:

Zarodki rozetrzeć z miodem, dodać orzechy, wymieszać. Popijać mlekiem lub jogurtem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-05-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ?
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Nowości:

Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska)
"Tofu" domowe z białej fasoli (wegańska)
Omlet bez jajek, najlepszy (z mąki z ciecierzycy) (wegańska)
Barszcz zakarpacki (lakto-wege)
Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa z cukinii i jarmużu (wegańska)
Proste naleśniki z bananem i kakao (wegańska)
Komosa na czerwono (wegańska)
Niebiańska Tarta Gruszkowo Jabłkowa (lakto-wege)
Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas