7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Zupa wietnamska łagodna



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

marchew
groszek (ale taki nie wyrośnięty, w całości z zielonym strąkiem)
seler chiński (naciowy)
tofu miękkie
tofu twarde
olej do smażenia
pieprz
sól
olej sezamowy
sos sojowy

Przygotowanie:

Marchewkę i łodygi selera pokroić w talarki. Oba rodzaje tofu pokroić, twarde tofu usmażyć.

Ugotować zupę z powyższych składników.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-03-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Arleta
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa wietnamska ostra (wegańska)
Zupa chlebowa łagodna (bez ograniczeń)
zupa wietnamska ananasowa ostra (wegańska)
Łagodna zupa-krem z dyni i włoszczyzny z mlekiem (wegańska)
Surówka z marchewki i pora (łagodna!) (wegańska & RAW)
Zupa bakłażanowa (wegańska)
Zupa ogórkowa (lakto-wege)
Zupa minestra (lakto-wege)
Zupa z rydzów (lakto-wege)
Zupa z szałwi (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas