7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sos Cumberland

Sos do polania jajek na twardo.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

3/4 filiżanki przecieru z czerwonej porzeczki lub dżemu niskosłodzonego
3/4 filiżanki czerwonego wina wytrawnego
1/2 filiżanki rodzynek
1/2 filiżanki migdałów
1 łyżka soku z cytryny
1 łyżka musztardy
1/4 łyżki imbiru
szczypta mielonych goździków

Przygotowanie:

Składniki wymieszać w rondelku, doprowadzić do wrzenia, gotować 10 min.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-03-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 4/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

tak mnie ten przepis kusi...
muszę go wypróbować!
Dana 2011-03-26 19:48:47.149

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos pesto (lakto-wege)
Sos ziołowy 1 (lakto-wege)
Sos szalotkowy (lakto-wege)
Sos tatarski (bez ograniczeń)
Sos kawowy (bez ograniczeń)
Sos waniliowy (bez ograniczeń)
Sos 8 jarzyn (wegańska)
Sos pieprzowy (wegańska)
Sos imbirowy (wegańska)
Sos a la pieczeniowy (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas