7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Podpiekane ziemniaki z kminkiem

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

po 3 średnie ziemniaki na osobę
sól
olej
kminek

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać, podgotować kilka minut w osolonej wodzie. Włożyć do blaszki, skropić olejem, upiec do miękkości. Podawać posypane kminkiem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-03-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 4/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Chleb serowy z kminkiem (lakto-wege)
Zupa chlebowa z kminkiem (lakto-wege)
Sos cebulowy z kminkiem (wegańska)
Surówka z kapusty z kminkiem (wegańska)
Buraki duszone z kminkiem w śmietanie (lakto-wege)
Kulebiak z kapustą, grzybami i kminkiem (bez ograniczeń)
Surówka z kapusty kiszonej z kminkiem (wegańska)
Buraczek w sosie czosnkowym z kminkiem (wegańska)
Surówka z kapusty z marchewką, jogurtem i kminkiem (lakto-wege)
Farsz z soczewicy z ogórkami kiszonymi i kminkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas