7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka Mileny z selera i jabłek z orzechami włoskimi



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

1 mały seler
2 jabłka
garść orzechów włoskich
kilka kropel soku z cytryny

Przygotowanie:

Jabłka, seler i orzechy przecieramy na tarce o najdrobniejszych oczkach (dla dorosłych na grubych). Mieszamy wszystko razem i przyprawiamy sokiem z cytryny. Jeśli surówka byłaby zbyt sucha, to należy dodać jeszcze trochę jabłka.

Wskazówki i uwagi:

Już pisałam, że trzeba uważać na orzechy i wprowadzać je stopniowo.
Nadesłał(a) magda firlit, dnia: 2001-05-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z selera z jabłkiem i orzechami włoskimi (bez ograniczeń)
Rzodkiewkowa surówka Mileny (wegańska & RAW)
Surówka z selera z jabłkiem i orzechami, batdzo fajna (wegańska & RAW)
Surówka z selera z rodzynkami, orzechami i miodem (wegańska+miód)
Sałatka z ogórków i fety z selerem naciowym i orzechami włoskimi (bez ograniczeń)
Surówka z dyni i jabłek (lakto-wege)
Surówka z pora i jabłek (wegańska & RAW)
Sałatka z selera, jabłek i rodzynek (lakto-wege)
Sałatka z selera, jabłek i rodzynek ze śmietaną (wegańska)
Makaron z cukinią i orzechami włoskimi (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas