7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Bakłążany faszerowane białym serem z tymiankiem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 2 osób

2 bakłażany
oliwa do smażenia
2 duże cebule
tymianek
30 dag białego sera

Przygotowanie:

Bakłażany przekrój wzdłuż, wybierz łyżeczką część miąższu, posiekaj go i obsmaż na oliwie, następnie odsącz.

W salaterce wymieszaj obsmażony miąższ, posiekane cebule, tymianek, oliwę i pokruszony biały ser.

Bakłażany wypełnij luźno farszem i piecz w piekarniku ok. 40 minut.

Wskazówki i uwagi:

Przepis przerobiony na wegetariański.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 8/2000
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Makaron z białym serem (bez ograniczeń)
Pierogi z białym serem (bez ograniczeń)
Ziemniaki faszerowane grzybami i serem (lakto-wege)
Ser biały smażony do kanapek (lakto-wege)
Chrupiące francuskie paszteciki (rożki) z kozim serem i tymiankiem (bez ograniczeń)
Panir - hinduski ser biały ze słodkiego mleka (lakto-wege)
Zupa brokułowa z białym serem i ryżem (lakto-wege)
Kotlety z chleba orkiszowego z białym serem (bez ograniczeń)
Chlebowe ruloniki ze szparagami i białym serem (bez ograniczeń)
Biały krem z kalafiora z niebieskim serem pleśniowym (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas