7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

220 g (1 kostka) tofu wędzonego
1 duża cebula
olej do smażenia
3 łyżki koncentratu pomidorowego
2 łyżki majonezu
2 ząbki czosnku
1 łyżka słodkiej czerwonej papryki
1/4 łyżeczki pieprzu
1/4 łyżeczki zmielonej gałki muszkatołowej
1/2 pęczka szczypiorku
1/4 pęczka natki pietruszki

Przygotowanie:

Cebulę obrać, pokroić niezbyt drobno i usmażyć.

Tofu i cebulę zemleć w maszynce. Czosnek zmiażdżyć, zieleninę posiekać, wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Podawać z pieczywem lub na krakersach.
Nadesłał(a) patrycccja, dnia: 2000-07-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: strona Polsoi
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

też robiłam tą pastę jakiś czas temu, właśnie ze str polsoi:) przyprawy dają ciekawy smak, warto spróbować:)
sunflower_ren 2010-03-12 11:51:37.813

mniam mniam!!!!!
~edi 2005-08-20 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska)
Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska)
Sałatka gyros z wędzonym tofu i majonezem ziemniaczanym (wegańska)
Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska)
Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)
Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu (wegańska)
Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :) (wegańska)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska)
Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas