7683 przepisów wegetariańskich
w tym 4877 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

szpinak świeży lub mrożony (liście)
olej do smażenia
ser żółty
śmietana
cebula
czosnek
sól
pieprz

Przygotowanie:

Szpinak umyć i udusić z odrobiną oleju. Dodać żółty ser starty, bardzo gęstą śmietanę kwaśną, posiekaną surową cebulę i roztarty czosnek. Doprawić do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Jun 15, 2001
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu Krysi Thompson z grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Naleśniki ze szpinakiem pod żółtym serem (bez ograniczeń)
Farsz do naleśników ze szpinaku i serka ricotta, feta lub sera żółtego (bez ograniczeń)
Zielony farsz z brokuła i szpinaku (do naleśników) (wegańska)
Makaron ze szpinakiem "po staropolsku" z jajkami, śmietaną i serem (bez ograniczeń)
Naleśniki z serem : farsz bananowo-waniliowy z tofu (wegańska)
Naleśniki kukurydziane ze słodko-kwaśnym farszem paprykowym zapiekane pod serem (bez ograniczeń)
Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń)
Kurki jako farsz do naleśników (wegańska)
Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska)
Naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas