7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Lipcowa sałata z fetą, oliwkami, kaparami i winegretem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

1 główka zielonej sałaty
50 g sera feta
20 g zielonych oliwek
1 łyżka kaparów
2 cebule dymki
szczypiorek

winegret:
1 łyżka oliwy
1 łyżeczka octu
pół łyżeczki musztardy
sól
pieprz

Przygotowanie:

Sałatę umyć, osuszyć, pokroić w paski. Wymieszać z pokrojonym serem, oliwkami, kaparami i posiekanymi dymkami i szczypiorkiem. Polać sosem winegret.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-06-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 7/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałata z pomidorami, ogórkami, oliwkami i fetą (wegańska)
Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege)
Spaghetti z bakłażanem, kaparami i oliwkami (wegańska)
Sałatka makaronowa z papryką, winegretem i kaparami (wegańska)
Sałata z winegretem z octem balsamicznym (wegańska)
Mieszana sałata ze szpinakiem i winegretem (wegańska)
Sałata zielona z awokado i winegretem (wegańska)
Sałata ze szczypiorkiem i czosnkowym winegretem (wegańska)
Sałata z winogronami, zieleniną i winegretem (wegańska)
Pasta kanapkowa z soczewicy z oliwkami i kaparami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas