7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Raita (dip na bazie jogurtu) z ziemniaków z wiórkami kokosowymi

Kuchnia indyjska. Dodatek do dań głównych.



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

2 ziemniaki
jogurt naturalny
pieprz
sól
wiórki kokosowe

Przygotowanie:

2 ziemniaki ugotować, pociąć w plasterki. Dodać jogurt naturalny, pieprz, sól i wiórki kokosowe.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-10-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków (lakto-wege)
Placuszki z batatów (słodkich ziemniaków) z wiórkami kokosowymi (wegańska)
Raita - indyjski dip miętowy (lakto-wege)
Majonez na bazie jogurtu naturalnego (lakto-wege)
Buraczki z gorczycą i wiórkami kokosowymi (wegańska)
Marchewka z wiórkami kokosowymi (wok) (wegańska)
Kuskus z wiórkami kokosowymi i rodzynkami (wegańska)
Apetyczne szparagi z olejem kokosowym i wiórkami kokosowymi (wegańska)
Koktajl z ogórkiem i zieleniną na bazie kefiru lub jogurtu (lakto-wege)
Dip sezamowy na bazie sosu sojowego (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas