7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z młodego jarmużu z ogórkiem, jabłkiem i sosem śmietanowym



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

4 główki młodego jarmużu
2 zielone ogórki
2 jabłka
sok z cytryny
śmietana
sól
pieprz
odrobina cukru

Przygotowanie:

Jarmuż dobrze umyć i drobno pokroić. Ogórki obrać ze skórki i pokroić w plastry (można wcześniej trochę posolić). Jabłka obrać i zetrzeć na grubej tarce.

Wymieszać, dodać przyprawy oraz sok z cytryny i śmietanę.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2001-11-01 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z cykorii z ogórkiem kiszonym, jabłkiem i jogurtem (lakto-wege)
Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i selerem (ovo-wege)
Surówka z selera z jabłkiem, ogórkiem i winegretem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege)
Surówka z kalarepki z sosem śmietanowo-chrzanowym (lakto-wege)
Szybka surówka z kapusty w sosie śmietanowo-majonezowym (bez ograniczeń)
Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną (wegańska)
Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas