7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka ryżowa z pieczarkami, papryką, marchwią i selerem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1/4 szklanki ugotowanego i ostudzonego ryżu
1/4 szklanki posiekanej marchwi
25 g posiekanego selera
25 g drobno pokrojonych pieczarek
po 25 g posiekanej zielonej i czerwonej papryki
pieprz
curry
sól czosnkowa

łyżka jogurtu naturalnego bez cukru
1/2 łyżeczki wody
1/2 łyżeczki musztardy

Przygotowanie:

Wszystkie składniki połączyć ze sobą, z jogurtu, musztardy i wody zrobić sos do polania sałatki.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-11-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 10/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka marynowana z ogórków z marchwią i selerem (na zimę) (wegańska)
Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami (wegańska)
Sałatka ryżowa z ananasem, papryką i curry (ovo-wege)
Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska)
Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska)
Sałatka indyjska - ryżowa z fasolą, pomarańczą i papryką (wegańska)
Leczo paprykowe z włoszczyzną (marchwią, pietruszką i selerem) (wegańska)
Sałatka z ogórków z cebulą, marchwią i natką (do słoików) (wegańska)
Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege)
Sałatka Donety - ryżowa z papryką konserwową, owocami i majonezem (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas