7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kolorowa surówka z kapusty białej i czerwonej z marchewką i ogórkiem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

50 g kapusty białej
50 g kapusty czerwonej
1/2 średniej marchwi
100 g ogórka
1/2 łyżeczki oliwy
łyżeczka jogurtu naturalnego
łyżka posiekanej natki do ozdoby

Przygotowanie:

Obydwie kapusty drobno poszatkować, marchew zetrzeć na tarce, ogórka pokroić w plasterki. Ułożyć na talerzu i polać sosem z oliwy i jogurtu. Posypać posiekaną natką.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-11-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 10/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z białej kapusty z ananasem, marchewką i czosnkiem (ovo-wege)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i marchewką - najpyszniejsza! (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z chrzanem i wiśniami (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Kolorowa surówka z kapusty (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)
Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska & RAW)
Surówka biało-czerwona z białą rzodkwią i truskawkami (lakto-wege)
Surówka z kapusty z marchewką, jogurtem i kminkiem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas