7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Racuchy z cukinii i fety

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

200 g cukinii
1/2 cebuli
50 g sera feta
1/2 żółtka
2 łyżki natki
1 łyżeczka oliwy do smażenia

Przygotowanie:

Cukinię zetrzeć, cebulę drobno posiekać, fetę rozgnieść widelcem z żółtkiem i natką. Składniki połączyć i smażyć placki na patelni teflonowej.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-11-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 10/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Wydaje mi się, że w przepisie brak mąki. Wtedy wszystko by się mogło trzymać "razem".
~marta l-m 2012-12-08 20:39:20.568

Jestem zawiedziona, nie do usmażenia nawet na teflonowej patelni, składniki się rozpadają. Efekt końcowy mizerny
~justyna 2010-05-17 21:01:08.82

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Smażona cukinia a'la koreczki, z fetą i pomidorami (lakto-wege)
Racuchy (ovo-wege)
Szybka zupa-krem z cukinii z serem żółtym lub fetą (lakto-wege)
Śródziemnomorskie racuchy (wegańska)
Kartoflane racuchy (ovo-wege)
Marchewkowe racuchy (bez ograniczeń)
Racuchy na śniadanie (wegańska)
Racuchy z kwiatami akacji (lakto-wege)
Racuchy z czerwonym pesto (bez ograniczeń)
Racuchy z serka waniliowego (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas