7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Spaghetti z sosem pomidorowym z cukinią i brokułami

Średnia ocena: [4.5 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

makaron spaghetti (70 g przed ugotowaniem)
2 duże pomidory
1 mała cebula
150 g cukinii
ząbek czosnku
łyżeczka oliwy do smażenia
100 g brokułów

Przygotowanie:

Makaron ugotować na półtwardo (al dente).

Pomidory, cebulę i cukinię pokroić na małe kawałeczki. Czosnek zmiażdżyć i poddusić razem z warzywami na łyżeczce oliwy. Połączyć ze spaghetti i udekorować blanszowanymi lub ugotowanymi na parze brokułami.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-11-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 9/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Spaghetti z sosem pomidorowym i ozdobną cukinią (wegańska)
Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska)
Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska)
Sos pomidorowy z cukinią i czosnkiem (wegańska)
Spaghetti z brokułami, kukurydzą i tofu w aromatycznym, pomidorowym przybraniu (wegańska)
Spaghetti o dwóch smakach [Spaghetti ai due sapori] - ze smażonym bakłażanem i sosem pomidorowym (wegańska)
Ryż z pikantnym sosem pomidorowym i cukinią (wegańska)
Pomidorowy sos do makaronu z cukinią i czosnkiem (wegańska)
Lasagne z tofu, cukinią i sosem pomidorowym (wegańska)
Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas