7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sok z jabłek i cebuli doprawiony pomidorem

Sok podać z grzankami w filiżankach.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

1 pomidor
2 białe cebule
1 litr soku z jabłek
1 litr wody gotowanej

Przygotowanie:

Cebule utrzeć na tarce, sok wycisnąć, rozprowadzić wodą i sokiem z jabłek, dodać pomidor surowy przetarty lub pokrojony w talarki.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sok z pomidorów i cebuli (wegańska)
Chutney z czerwonej cebuli i jabłek (wegańska)
Pasta z awokado doprawiona cebulą i jarzynką (wegańska)
Sok z marchwi, cebuli i selera naciowego (wegańska)
Makaron z czosnkowym bobem doprawionym pomidorami (wegańska)
Zupa z soczewicy z pomidorami i koperkiem, doprawiona gałką muszkatołową (wegańska)
Omlet z soją, cebulą i pomidorami (ovo-wege)
Tofucznica z ciecierzycą, cebulą i pomidorem (wegańska)
Dynia duszona w pomidorach z cebulą (wegańska)
Cebule faszerowane kuskusem z pomidorem i szczypiorkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas