7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 1 osoby

4 marchwie
pół litra wrzącej wody
1 cytryna

Przygotowanie:

Obrane marchwie utrzeć, rozmieszać z wrzącą wodą, przecedzić i połączyć z sokiem z cytryny.

Wskazówki i uwagi:

Sok można podawać z grzankami, w filiżankach.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" - Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

robiłam nawet smacznyale wole tego typu soki z sokowirówki są bardziej marchewkowe !
agnmid 2012-02-25 20:23:27.345

chzba tak
~bartek.******* 2011-11-23 17:30:34.943

ahm.. czyli grzanki wrzucić do soku? :>
~asd 2005-04-11 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sok z marchwi, cebuli i selera naciowego (wegańska)
Sok ananasowo-bananowy (wegańska)
Sok malinowy na zimę (wegańska)
Sok z pomidorów i cebuli (wegańska)
Wzmacniający sok pokrzywowy (wegańska)
Sok z moreli na wzmocnienie (wegańska)
Sok marchewkowo-pomarańczowy (wegańska)
Sok jabłkowo-gruszkowy (wegańska)
Sok Ognisty Burak (wegańska & RAW)
Surówka z marchwi i selera (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas