7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z ciecierzycy i selera naciowego

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

ciecierzyca (sucha lub z puszki)
seler naciowy
olej słonecznikowy
pieprz
asofetida (lub suszona cebula)

Przygotowanie:

Ugotowaną lub odsączoną z zalewy ciecierzycę zmiksować z pozostałymi składnikami.

Chlebek razowy posmarowany pastą, do tego kapusta pekińska... cóż za połączenie, mniam!
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2001-12-19 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Zupa pomidorowa z selerem naciowym, ciecierzycą i bobem (wegańska)
Pasta z czerwonej soczewicy i selera naciowego (wegańska)
Sałatka z soczewicy marynowanej przez noc, ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)
Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege)
Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)
Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege)
Krem z pomidorów z selerem naciowym (wegańska)
Soczewica z pieczarkami i selerem naciowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas