7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

cukinia pachnąca estragonem

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 3 osób

3 niewielkie cukinie
sol i pieprz
odrobina cukru
3 lyzki posiekanych swiezych lisci estragonu

Przygotowanie:

cukinie umyc, obrac z e skorek, pokroic na niezbyt duze czastki, podgotowac we wrzacej wodzie. odcedzic. maslo, pokrojone drobno ziola estragonu i odcedzone czesci cukinii wlozyc do rondla, przyprawic do smaku i poddusic. podawac na goraco.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-02-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Z braku estragonu dałam bazylię, równie dobre :)
autor anonimowy 2003-07-15 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa marchwiowa z estragonem (wegańska)
Dynia marynowana z goździkami, cynamonem i estragonem (wegańska)
Pierogi ziemniaczane parmezanem mocno pachnące (ovo-wege)
Cebula i pieczarki rozkosznie pachnące ziołami (z grilla) (wegańska)
Kukurydza delikatna a masłem pachnąca (grill) (wegańska)
Szparagi po mediolańsku (pieczone pod parmezanem i bułką tartą z estragonem) (lakto-wege)
Pierogi okropnie cynamonem pachnące ze śliwkami lubią najbardziej (wegańska)
"Spaghetti" z cukinii (wegańska)
Pesto z cukinii (bez ograniczeń)
"Sushi" z cukinii (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas