7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Ryż jogurtowo-truskawkowy

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [3]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

50 g ryżu
sól
2 łyżki jogurtu naturalnego
200 g truskawek
10 g obranych orzechów nerkowca do posypania

Przygotowanie:

Ryż ugotować w osolonej wodzie, wymieszać z jogurtem i rozdrobnionymi truskawkami, posypać posiekanymi orzechami.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-03-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

skąd wiesz, że akurat po 40g robi ci się niedobrze?;-P
~pinia 2008-07-18 13:05:34.001

Ja bym dała polewe czekoladową zamiast orzechów :D
paula_viki 2007-11-12 00:00:00.0

zrobiłam ten przepis, ale uwaga... nie wiem jak Wy, ale mi po 40 g ryżu robi się nie dobrze.. więc radze nie przesadzać, poza tym przepis ok, pozdro
~ktosiaaaaaa 2006-01-24 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Koktail jogurtowo-truskawkowy (lakto-wege)
Ryż curry z sosem pomidorowo-jogurtowym (lakto-wege)
Zapiekany ryż w sosie truskawkowym (na słodko) (lakto-wege)
Deser truskawkowo-truskawkowy (lakto-wege)
Zupa jogurtowa (bez ograniczeń)
Sos jogurtowy (lakto-wege)
Shake truskawkowy (lakto-wege)
Truskawkowa pianka (lakto-wege)
Buduń truskawkowy (wegańska)
Sorbet truskawkowy (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas