7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zupa wiejska - bulion z grzanką i parmezanem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

bułka
1 łyżeczka masła lub margaryny

bulion
tarty parmezan lub inny ostry ser
natka lub koperek

Przygotowanie:

Bułkę zrumienić na patelni na 1 łyżeczce masła lub margaryny, położyć na talerzu, zalać bulionem, posypać tartym serem i natką lub koperkiem.

Wskazówki i uwagi:

Przerobione na wege.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Grzanki z wiejskiego chleba z bobem i świeżym tymiankiem (wegańska)
Zupa krem z porów na bulionie (wegańska)
Zupa pieczarkowa z grzankami (lakto-wege)
Zupa pomidorowa z grzankami (bez ograniczeń)
Zupa cebulowa z grzankami (bez ograniczeń)
Zupa z kabaczków z grzankami (wegańska)
Zupa grzybowa na wodzie (bez bulionu) (lakto-wege)
Zupa pomidorowo-czosnkowa (bez bulionu) (wegańska)
Zupa włoska - z kalafiorem, pomidorami i parmezanem (lakto-wege)
Zupa neapolitańska - na białej zasmażce, z parmezanem (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas