7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z pieczonego bakłażana z czosnkiem i oregano

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/2 średniego bakłażana
1/2 łyżeczki oregano
1 ząbek czosnku
łyżka oliwy z oliwek
sól
pieprz

Przygotowanie:

Bakłażana naciąć małym nożem i piec w brytfance, w piekarniku ok. 40 min.

Po wyjęciu obrać ze skóry, posiekać na kawałki, włożyć do miski i połączyć z oregano, zgniecionym ząbkiem czosnku, oliwą i przyprawami. Mieszać trzepaczką do uzyskania jednolitej masy.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Szparagi pieczone z dodatkiem oregano (wegańska)
Zapiekanki mini (z serem, czosnkiem i oregano) (lakto-wege)
Sałatka/pasta meksykańska z awokado i pomidora z oregano (wegańska)
Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini (wegańska)
Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska)
Prościutka pasta z soczewicy z bazylią i oregano (wegańska)
Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini z warzywami (wegańska)
Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas