7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Jesienny kompot z rajskich jabłek, rokitnika i tarniny



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/2 szkl. rajskich jabłek
10 g rokitnika
10 g śliwy tarniny
łyżeczka cukru

Przygotowanie:

Owoce umyć, zalać wrzącą wodą, gotować ok. 10 min. Odcedzić i doprawić cukrem do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 9/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

tylko z skąd to brac,moze sie kiedys natkne na te okazy zdrowia
~purqu 2007-01-10 00:00:00.0

moze sie kiedys uda napotkac rokitnika albo sliwe tarninę :)
~purqu 2006-12-29 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kompot z jabłek i ciemnych polskich winogron (wegańska)
Jesienne sajgonki (wegańska)
Witaminowy przecier z rokitnika (do słoików) (wegańska)
Jesienna zupa gulaszowa (wegańska)
Kompot z truskawek (wegańska)
Kompot "suszony" (wegańska)
Kompot wigilijny (wegańska)
Rajski ptak - dwukolorowy sernik z wiśniami i makiem (lakto-wege)
Jesienne placki ziemniaczano-marchewkowe (ovo-wege)
Bigos z jabłek (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas