7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1/4 małej główki kapusty czerwonej
1/4 małej główki kapusty białej
1/2 średniego grejfruta
1/2 średniego jablka
50 g selera
1/2 średniej czerwonej papryki
5 łyżek jogurtu naturalnego bez cukru
łyżka łuskanych orzechów włoskich

Przygotowanie:

Odłożyć kilka listków kapusty czerwonej do miseczki, resztę składników drobno pokroić, wymieszać z jogurtem, orzechami i położyć na listkach kapusty.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 9/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną (lakto-wege)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i marchewką - najpyszniejsza! (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z chrzanem i wiśniami (wegańska & RAW)
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i śmietaną, przyprawiana musztardą (lakto-wege)
Kolorowa surówka z kapusty białej i czerwonej z marchewką i ogórkiem (lakto-wege)
Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska)
Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska)
Surówka biało-czerwona z białą rzodkwią i truskawkami (lakto-wege)
Surówka z kapusty z jabłkiem, marchewką, porem i selerem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas