7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Surówka z białej kapusty z selerem naciowym i zieloną papryką



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

100 g białej lub włoskiej kapusty
30 g selera naciowego
1 średnia papryka zielona
25 g orzechów ziemnych
1/2 szkl. jogurtu naturalnego bez cukru
pieprz

Przygotowanie:

Umytą kapustę drobno poszatkować, sparzyć wrzątkiem i odcisnąć. Selera umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Paprykę umyć i po usunięciu gniazda nasiennego pokroić w paseczki. Orzechy posiekać. Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z jogurtem i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 11/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Wytrawna zielona sałatka z selerem naciowym, zieloną papryką i ogórkiem (lakto-wege)
Surówka kapuściana z pomidorami i zieloną papryką (wegańska)
Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska)
Surówka z selera naciowego, jabłka i ogórka (wegańska)
Surówka z selera naciowego z ogórkiem, owocami i bakaliami (wegańska)
Sok warzywny z kapusty i selera naciowego (wegańska)
Sałatka zielono-biała (z jabłkowego ryżu, selera naciowego i orzechów) (wegańska)
Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege)
Surówka z białej kapusty z ananasem, marchewką i czosnkiem (ovo-wege)
Surówka z białej kapusty z porzeczkami i orzechami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas