7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sos chrzanowy z powidłami z dzikiej róży



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/2 szkl. powideł z owoców dzikiej róży
3 łyżki utartego chrzanu
1 łyżka musztardy
sok z cytryny
cynamon
sól

Przygotowanie:

Do powideł dodać chrzan, musztardę i przyprawy. Starannie wymieszać.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-04-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Napój jabłkowo-ziołowy z dziką różą (wegańska)
Sos chrzanowy (wegańska)
Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege)
Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege)
Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege)
Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska)
Kotlety ziemniaczane z sosem chrzanowym (ovo-wege)
Jajka w sosie musztardowym lub chrzanowym (bez ograniczeń)
Surówka z kalarepki z sosem śmietanowo-chrzanowym (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas