7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Napój aroniowo-jabłkowy z miętą



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

4 jabłka + 1 l wody
2 łyżki miodu (lub słodu lub cukru)
sok z aronii
liście mięty

Przygotowanie:

Jabłka ugotować jak na kompot, odcedzić. Do odwaru dodać miód, sok z aronii i bardzo drobno posiekane liście mięty.

Wskazówki i uwagi:

Jabłka można zużyć do musu lub kremu.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-03-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kompot jabłkowo-aroniowy (wegańska)
Napój pomarańczowo-jabłkowy (wegańska & RAW)
Orzeźwiający napój jabłkowy z kardamonem i imbirem (wegańska)
Napój jabłkowo-ziołowy z dziką różą (wegańska)
Napój życia i młodości (z sokiem jabłkowym i morelami suszonymi) (lakto-wege)
Imbir z sokiem aroniowym (wegańska)
Zupa z cukinii z miętą (lakto-wege)
Groszek duszony z miętą (wegańska)
Buraczki z miętą - surówka (wegańska)
Truskawkowy koktajl z miętą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas